Empresa

Qui som

La nostra empresa Mas Beturià és una explotació agrària familiar situada a Batea (Terra Alta) dedicada al conreu d’oliveres i vinyes pròpies des de fa generacions.

Arrelats a una terra de cultius de secà i tradicions mil·lenàries, els nostres camps broten enmig dels altiplans de la Terra Alta, un territori amb unes condicions geològiques i climatològiques que afavoreixen la producció d’olis i vins excel·lents.

En aquest entorn privilegiat elaborem olis d’oliva verge extra i vins, tot de collita pròpia, cuidant els nostres arbres de forma natural i posant tot l’esforç per obtenir productes de qualitat prèmium per als paladars més exigents.

El nostre projecte

Aquest és un projecte d’agricultura de producció integrada i/o ecològica que aposta pel desenvolupament sostenible i la qualitat dels fruits tenint cura de tot el procés, des de la producció i elaboració fins a l’envasatge i comercialització. Per arribar al consumidor final amb totes les garanties, a partir del 2010 decidim crear la marca pròpia Mas Beturià.

La marca Mas Beturià es distingeix per produir olis d’oliva extra verge monovarietals d’olives arbequina i empeltre, principals varietats de la comarca de la Terra Alta, i vins elaborats amb varietats autòctones com la garnatxa blanca i negra, i cupatges de varietats tan arrelades al nostre terrer com syrah i cabernet sauvignon.

Medalla de plata
a l’International Taste Awards 2020

Premis

La dedicació, esforç i il·lusió de diverses generacions d’una família dedicada en cos i ànima a conrear finques d’oliveres i vinyes tenint cura de l’entorn i amb mètodes respectuosos amb el medi ambient s’ha guanyat el reconeixement del sector no només en l’àmbit de les Terres de l’Ebre sinó també en l’àmbit internacional. Com demostra l’últim premi que hem rebut l’any 2020: la medalla de plata per al nostre oli d’oliva verge extra arbequí a l’International Taste Awards (ITA).

Les nostres finques

Els productes de Mas Beturià són el resultat d’una bona compenetració familiar. El treball en equip, l’intercanvi de coneixements i la passió comuna per la terra donen olis i vins excepcionals.

La situació de les nostres finques a Batea, el clima de la Terra Alta, les cures especials del conreu de vinyes i oliveres i la recol·lecció dels fruits mitjançant procediments mecànics en el moment precís, fan que els nostres productes conserven les propietats naturals, les característiques organolèptiques intactes i tota la potència aromàtica.

Si voleu tastar-los, us convidem a gaudir de les nostres degustacions